Onze tarieven

Werving & selectie van uw personeel brengt kosten met zich mee.

Wij baseren onze kosten op basis van het principe “Pay for performance”. Dit betekent dat wij, redelijkerwijs een inschatting maken welke (tijds)inspanningen wij moeten doen om voor u de juiste kandidaat te kunnen werven en selecteren.

Per functiecategorie is dit verschillend. Zoals u weet zijn Bedrijfsartsen niet makkelijk te werven. Wij maken hierbij gebruik van ons actieve netwerk, leggen veel contacten met (latent) beschikbare kandidaten. Bovendien is dit een beroepsgroep die zich niet actief “beschikbaar” stelt op vacaturebanken of social media.

Dit vraagt een lange adem en veel geduld.

Andere functiegroepen zijn toegankelijker en beter bereikbaar. Dat maakt dat het selectieproces vaak meer tijd vergt. Dit om nu net de juiste kandidaat te selecteren die past binnen uw harde en zachte criteria.

Wij geven onze opdrachtgevers altijd een keuze met betrekking tot onze bemiddelingstarieven:

 • een vast honorarium per geplaatste kandidaat; zo weet u exact waar u aan toe bent
 • een percentage van het vaste salaris van de te plaatsen kandidaat; zo kunt u onderhandelen met een kandidaat, zonder de consequenties van het tarief in uw overwegingen mee te hoeven nemen

Wij begrijpen dat deze informatie heel algemeen is. Om toch iets concreter te zijn; het tarief zal tussen de 1 ½ tot 2 ½ keer het maandsalaris bedragen van de door u aan te nemen kandidaat. Wij werken op basis van “no cure, no pay”. U betaalt het bemiddelingstarief alleen bij een geslaagde match.

Wilt u weten wat het uitbesteden van de werving van uw professional(s) u zal gaan kosten?

Neem gerust contact met ons op.

Inschrijven

Co2Work


 0318 30 60 02

info@co2work.nl


Neem contact met ons op  Enkele van onze opdrachtgevers

  Over Co2Work

  Werving en selectie

  Co2Work is dé specialist in de werving en selectie van professionals die werkzaam (willen) zijn in het werkveld van verzuim, re-integratie, vitaliteit, duurzame inzetbaarheid, preventie en mobiliteit. Wij onderscheiden ons door onze korte lijnen, persoonlijk contact en een breed netwerk waardoor het ons lukt de juiste match te maken.

   

  Lees meer >>

  De juiste kandidaat voor u

  Het vinden van de juiste kandidaat is een tijdrovend en zeer intensief traject. Het gaat verder dan het plaatsen van een advertentie. Past een kandidaat, naast de juiste kennis en ervaring, ook qua persoonlijkheid bij uw organisatie, de cultuur en de werkwijze? Wij kennen u en de kandidaat. Zo komen wij tot de juiste match.

   

  Lees meer >>

  Tips voor professionals

  Voorbereiding is het halve werk, dus begin goed voorbereid je zoektocht naar een nieuwe baan. Er zijn veel werkgevers én vacatures. Maar welke werkgever en positie past nou echt bij jou? Wij kennen de markt, de werkgevers, hun werkwijze en cultuur. Zo kunnen wij je helpen bij het maken van de juiste match waar jij gelukkig van wordt!

   

  Lees meer >>

  Referenties

  De juiste match is maatwerk

  Een duurzame match

  Om een duurzame match tussen professionals en onze opdrachtgevers te realiseren werken wij met een vast stappenplan, zowel voor de werkgevers als voor de kandidaten. Dankzij een duidelijk stappenplan vinden kandidaten snel de juiste vacature. En komen opdrachtgevers binnen de kortste keren in contact met de juiste professionals.

   

  Talent gezocht

  Als student geneeskunde gaat u binnen enkele jaren uw carriere starten. Daarom kunt u zich als toekomstig arts alvast aanmelden om in aanmerking te komen voor de diverse vacatures op de website.

   

  Meerdere vacatures voor professionals

  Niet alleen de vraag naar bedrijfsartsen stijgt, ook andere professionals zijn hard nodig.

   

  Er zijn op dit moment vacatures beschikbaar voor basisartsen, casemanagers, verzekeringsartsen, psychologen, arboverpleegkundigen en re-integratiedeskundigen. Ook andere professionals kunnen zich uiteraard aanmelden als kandidaat.

   

  Vacatures voor bedrijfsartsen

  Er is een tekort aan specialisten zoals bedrijfsartsen. Op dit moment zijn er diverse vacatures voor bedrijfsartsen beschikbaar. Komt u in aanmerking voor de vacature bedrijfsarts? Volg ons stappenplan om te solliciteren.

   

  Aanmelden als opdrachtgever

  Wilt u als werkgever ook binnen zeven eenvoudige stappen de juiste kandidaat vinden? Ontdek ons stappenplan om uw organisatie aan te melden als opdrachtgever of ontdek meer over ons.

  X

  Inschrijven Nieuwsbrief

  Wilt u op de hoogte gehouden worden? Gebruik dan onderstaand formulier om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

  We houden je gegevens privé en zullen deze niet delen met derden. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.
  X

  Inschrijven Nieuwsbrief

  Wilt u op de hoogte gehouden worden? Gebruik dan onderstaand formulier om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

  We houden je gegevens privé en zullen deze niet delen met derden. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.