Onze Tarieven

Pay for performance

Werving & selectie van uw personeel brengt kosten met zich mee.

Wij baseren onze kosten op basis van het principe “Pay for performance”. Dit betekent dat wij, redelijkerwijs een inschatting maken welke (tijds)inspanningen wij moeten doen om voor u de juiste kandidaat te kunnen werven en selecteren.

Per functiecategorie is dit verschillend. Zoals u weet zijn Bedrijfsartsen niet makkelijk te werven. Wij maken hierbij gebruik van ons actieve netwerk, leggen veel contacten met (latent) beschikbare kandidaten. Bovendien is dit een beroepsgroep die zich niet actief “beschikbaar” stelt op vacaturesites of social media.
Dit vraagt een lange adem en veel geduld.

Andere functiegroepen zijn toegankelijker en beter bereikbaar. Dat maakt dat het selectieproces vaak meer tijd vergt. Dit om nu net de juiste kandidaat te selecteren die past binnen uw harde en zachte criteria.

Tarieven

Wij geven onze opdrachtgevers altijd een keuze met betrekking tot onze bemiddelingstarieven:

  • een vast honorarium per geplaatste kandidaat; zo weet u exact waar u aan toe bent
  • een percentage van het vaste salaris van de te plaatsen kandidaat; zo kunt u onderhandelen met een kandidaat, zonder de consequenties van het tarief in uw overwegingen mee te hoeven nemen

Wij begrijpen dat deze informatie heel algemeen is. Om toch iets concreter te zijn; het tarief zal tussen de 1 ½ tot 2 ½ keer het maandsalaris bedragen van de door u geselecteerde kandidaat. Wij werken op basis van “no cure, no pay”. U betaalt het bemiddelingstarief alleen bij een geslaagde match.

Wilt u weten wat het uitbesteden van de werving van uw professional(s) u zal gaan kosten?

Neem gerust contact met ons op.

Hoe kunnen we je helpen?

Inschrijven Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden? Gebruik dan onderstaand formulier om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

We houden je gegevens privé en zullen deze niet delen met derden. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.