Ik zoek een professional

De juiste professional voor uw organisatie

Uw organisatie heeft haar eigen beeld en wensen bij de professionals die u graag, duurzaam, aan uw organisatie wilt verbinden. Of dit nu gaat om tijdelijk, freelance of vast personeel. Doordat uw vaste consultant van Co2Work uw organisatie, cultuur en werkwijze zorgvuldig inventariseert en zo leert kennen, kunnen wij het gewenste profiel, zowel op skills als op persoonlijkheid, scherp opstellen. Dit stelt ons in staat voor u de juiste, duurzame, match tot stand te brengen. Dit vraagt tijd, vakmanschap en inzet van de juiste wervingstools, welke wij u kunnen bieden. Zo zorgen wij voor de juiste persoon op de juiste plaats. En als het moet, vlot

De meerwaarde voor u

Het werven van de juiste professionals is een vak, ons vak. Dit is wat wij iedere dag weer doen en waar wij voor staan. Uw mensen kunnen de focus behouden op hun vakgebied. Wij doorlopen een zorgvuldig selectieproces op harde én zachte eisen. De door ons geselecteerde kandidaten worden aan u voorgelegd. Dit betreft, naast het CV, een compleet kandidaat profiel zodat u een goede eerste indruk krijgt. Wij arrangeren een gesprek tussen u en de kandidaat c.q. kandidaten en monitoren de gehele procedure tot en met aanname. Het gehele proces nemen wij u uit handen; het enige wat u hoeft te doen is tijd vrijmaken voor het voeren van de gesprekken. Bovendien werken wij op basis van “no cure, no pay” wat betekent dat u alleen de bemiddelingsfee betaalt bij een geslaagde match!

Voordelen voor uw organisatie

  • Een intake is altijd vrijblijvend en zonder kosten
  • Uw medewerkers kunnen zich richten op hun eigen vakgebied
  • Uitgebreid bestand van (latent) beschikbare kandidaten binnen de branche
  • Gunstige tarieven
  • Ondersteuning bij ad hoc capaciteitsvraagstukken en vaste posities
  • Sterk, groot en jarenlang opgebouwd netwerk
  • Uw vacature, kosteloos, geplaatst op onze website en andere relevante vacature sites
  • Uw vaste consultant, ervaren en bekend in het vakgebied altijd rechtstreeks bereikbaar
  • No cure, no pay; u betaalt de afgesproken fee uitsluitend bij een geslaagde bemiddeling.
Vacature AanmeldenGraag Eerst Contact

Co2Work


 0318 30 60 02

info@co2work.nl


Neem contact met ons opEnkele van onze opdrachtgevers

 

Over Co2Work

 

Werving en selectie

Co2Work is dé specialist in de werving en selectie van professionals die werkzaam (willen) zijn in het werkveld van verzuim, re-integratie, vitaliteit, duurzame inzetbaarheid, preventie en mobiliteit. Wij onderscheiden ons door onze korte lijnen, persoonlijk contact en een breed netwerk waardoor het ons lukt de juiste match te maken.

 

Lees meer >>

De juiste kandidaat voor u

Het vinden van de juiste kandidaat is een tijdrovend en zeer intensief traject. Het gaat verder dan het plaatsen van een advertentie. Past een kandidaat, naast de juiste kennis en ervaring, ook qua persoonlijkheid bij uw organisatie, de cultuur en de werkwijze? Wij kennen u en de kandidaat. Zo komen wij tot de juiste match.

 

Lees meer >>

Tips voor professionals

Voorbereiding is het halve werk, dus begin goed voorbereid je zoektocht naar een nieuwe baan. Er zijn veel werkgevers én vacatures. Maar welke werkgever en positie past nou echt bij jou? Wij kennen de markt, de werkgevers, hun werkwijze en cultuur. Zo kunnen wij je helpen bij het maken van de juiste match waar jij gelukkig van wordt!

 

Lees meer >>

Referenties

X

Inschrijven Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden? Gebruik dan onderstaand formulier om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

We houden je gegevens privé en zullen deze niet delen met derden. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.