Werkgevers

De Arbeidsmarkt

De wereld van werkend Nederland verandert in rap tempo. Niet alleen wet & regelgeving, maar ook de wens van werkenden en werkgevers verandert. Dat vergt nogal wat. Van u als dienstverlener maar ook van uw professionals. Zo zien we bedrijfsartsen steeds meer als adviseur samenwerken met casemanagers, al dan niet onder taakdelegatie. Ook zien wij meer diversiteit in de specialisten die gevraagd worden, zoals arbo verpleegkundigen, preventie medewerkers, adviseurs op het gebied van vitaliteit en inzetbaarheid en arbeidshygïenisten.

Voor werkgevers is het niet altijd eenvoudig de juiste professionals aan te trekken. Het werven en selecteren van professionals is immers niet uw dagelijks werk. En dan nog de vraag, waar vind je die professional?

Focus op een niche markt

Uw organisatie heeft haar eigen beeld en wensen bij de professionals die u graag aan zich wilt verbinden. Of dit nu gaat om tijdelijk, freelance of vast personeel. Doordat uw vaste consultant van Co2Work uw organisatie, cultuur en werkwijze zorgvuldig inventariseert en zo leert kennen, kunnen wij het gewenste profiel, zowel op skills als op persoonlijkheid, scherp opstellen. Dit stelt ons in staat voor u de juiste, duurzame, match tot stand te brengen. Dit vraagt tijd, vakmanschap en inzet van de juiste wervingstools, welke wij u kunnen bieden. Zo zorgen wij voor de juiste persoon op de juiste plaats.

Doordat wij ons specifiek richten op professionals, werkzaam op het snijvlak van arbeid en gezondheid, zijn wij bekend in dit werkveld. Ons netwerk van professionals is groot en onze lijnen kort. Wij weten wat er speelt in de wereld van Arbodienstverlening, medisch advies en (grotere zorg) instellingen op het gebied van duurzame inzetbaarheid, vitaliteit, preventie, verzuim & re-integratie en mobiliteit. Deze focus zorgt ervoor dat wij snel, adequaat en effectief kunnen inspelen op uw vraag.

Daarnaast kennen wij de werkgevers in het vakgebied en weten wij welke professionals bij welke organisaties werken. Wij wachten dan ook niet of kandidaten naar ons toe komen, maar benaderen ook pro-actief potentiele kandidaten.

Ik zoek een professionalGraag Eerst Contact

Co2Work


 0318 30 60 02

info@co2work.nl


Neem contact met ons opDe juiste match is maatwerk

 

Een duurzame match

Om een duurzame match tussen professionals en onze opdrachtgevers te realiseren werken wij met een vast stappenplan, zowel voor de werkgevers als voor de kandidaten. Dankzij een duidelijk stappenplan vinden kandidaten snel de juiste vacature. En komen opdrachtgevers binnen de kortste keren in contact met de juiste professionals.

 

Talent gezocht

Als student geneeskunde gaat u binnen enkele jaren uw carriere starten. Daarom kunt u zich als toekomstig arts alvast aanmelden om in aanmerking te komen voor de diverse vacatures op de website.

 

Meerdere vacatures voor professionals

Niet alleen de vraag naar bedrijfsartsen stijgt, ook andere professionals zijn hard nodig.

 

Er zijn op dit moment vacatures beschikbaar voor basisartsen, casemanagers, verzekeringsartsen, psychologen, arboverpleegkundigen en re-integratiedeskundigen. Ook andere professionals kunnen zich uiteraard aanmelden als kandidaat.

 

Vacatures voor bedrijfsartsen

Er is een tekort aan specialisten zoals bedrijfsartsen. Op dit moment zijn er diverse vacatures voor bedrijfsartsen beschikbaar. Komt u in aanmerking voor de vacature bedrijfsarts? Volg ons stappenplan om te solliciteren.

 

Aanmelden als opdrachtgever

Wilt u als werkgever ook binnen zeven eenvoudige stappen de juiste kandidaat vinden? Ontdek ons stappenplan om uw organisatie aan te melden als opdrachtgever of ontdek meer over ons.

Over Co2Work

 

Werving en selectie

Co2Work is dé specialist in de werving en selectie van professionals die werkzaam (willen) zijn in het werkveld van verzuim, re-integratie, vitaliteit, duurzame inzetbaarheid, preventie en mobiliteit. Wij onderscheiden ons door onze korte lijnen, persoonlijk contact en een breed netwerk waardoor het ons lukt de juiste match te maken.

 

Lees meer >>

De juiste kandidaat voor u

Het vinden van de juiste kandidaat is een tijdrovend en zeer intensief traject. Het gaat verder dan het plaatsen van een advertentie. Past een kandidaat, naast de juiste kennis en ervaring, ook qua persoonlijkheid bij uw organisatie, de cultuur en de werkwijze? Wij kennen u en de kandidaat. Zo komen wij tot de juiste match.

 

Lees meer >>

Tips voor professionals

Voorbereiding is het halve werk, dus begin goed voorbereid je zoektocht naar een nieuwe baan. Er zijn veel werkgevers én vacatures. Maar welke werkgever en positie past nou echt bij jou? Wij kennen de markt, de werkgevers, hun werkwijze en cultuur. Zo kunnen wij je helpen bij het maken van de juiste match waar jij gelukkig van wordt!

 

Lees meer >>

Referenties

X

Inschrijven Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden? Gebruik dan onderstaand formulier om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

We houden je gegevens privé en zullen deze niet delen met derden. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.