Werkgevers

De Arbeidsmarkt

De wereld van werkend Nederland verandert in rap tempo. Niet alleen wet & regelgeving, maar ook de wens van werkenden en werkgevers verandert. Dat vergt nogal wat. Van u als dienstverlener maar ook van uw professionals. Zo zien we bedrijfsartsen steeds meer als adviseur samenwerken met casemanagers, al dan niet onder taakdelegatie. Ook zien wij meer diversiteit in de specialisten die gevraagd worden, zoals arbo verpleegkundigen, preventie medewerkers, adviseurs op het gebied van vitaliteit en inzetbaarheid en arbeidshygïenisten.

Voor werkgevers is het niet altijd eenvoudig de juiste professionals aan te trekken. Het werven en selecteren van professionals is immers niet uw dagelijks werk. En dan nog de vraag, waar vind je die professional?

Focus op een niche markt

Uw organisatie heeft haar eigen beeld en wensen bij de professionals die u graag aan zich wilt verbinden. Of dit nu gaat om tijdelijk, freelance of vast personeel. Doordat uw vaste consultant van Co2Work uw organisatie, cultuur en werkwijze zorgvuldig inventariseert en zo leert kennen, kunnen wij het gewenste profiel, zowel op skills als op persoonlijkheid, scherp opstellen. Dit stelt ons in staat voor u de juiste, duurzame, match tot stand te brengen. Dit vraagt tijd, vakmanschap en inzet van de juiste wervingstools, welke wij u kunnen bieden. Zo zorgen wij voor de juiste persoon op de juiste plaats.

Doordat wij ons specifiek richten op professionals, werkzaam op het snijvlak van arbeid en gezondheid, zijn wij bekend in dit werkveld. Ons netwerk van professionals is groot en onze lijnen kort. Wij weten wat er speelt in de wereld van Arbodienstverlening, medisch advies en (grotere zorg) instellingen op het gebied van duurzame inzetbaarheid, vitaliteit, preventie, verzuim & re-integratie en mobiliteit. Deze focus zorgt ervoor dat wij snel, adequaat en effectief kunnen inspelen op uw vraag.

Daarnaast kennen wij de werkgevers in het vakgebied en weten wij welke professionals bij welke organisaties werken. Wij wachten dan ook niet of kandidaten naar ons toe komen, maar benaderen ook pro-actief potentiele kandidaten.

Ik zoek een professionalGraag Eerst Contact

Co2Work


 0318 30 60 02

info@co2work.nl


Neem contact met ons opEnkele van onze opdrachtgevers

 

Over Co2Work

 

Werving en selectie

Co2Work is dé specialist in de werving en selectie van professionals die werkzaam (willen) zijn in het werkveld van verzuim, re-integratie, vitaliteit, duurzame inzetbaarheid, preventie en mobiliteit. Wij onderscheiden ons door onze korte lijnen, persoonlijk contact en een breed netwerk waardoor het ons lukt de juiste match te maken.

 

Lees meer >>

De juiste kandidaat voor u

Het vinden van de juiste kandidaat is een tijdrovend en zeer intensief traject. Het gaat verder dan het plaatsen van een advertentie. Past een kandidaat, naast de juiste kennis en ervaring, ook qua persoonlijkheid bij uw organisatie, de cultuur en de werkwijze? Wij kennen u en de kandidaat. Zo komen wij tot de juiste match.

 

Lees meer >>

Tips voor professionals

Voorbereiding is het halve werk, dus begin goed voorbereid je zoektocht naar een nieuwe baan. Er zijn veel werkgevers én vacatures. Maar welke werkgever en positie past nou echt bij jou? Wij kennen de markt, de werkgevers, hun werkwijze en cultuur. Zo kunnen wij je helpen bij het maken van de juiste match waar jij gelukkig van wordt!

 

Lees meer >>

Referenties

X

Inschrijven Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden? Gebruik dan onderstaand formulier om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

We houden je gegevens privé en zullen deze niet delen met derden. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.