Vacatures voor Basisartsen (ANIOS /AIOS)

Ben je basisarts en heb je interesse in de sociale geneeskunde? Wij hebben diverse vacatures voor basisartsen in de bedrijfsgeneeskunde, in de verzekeringsgeneeskunde en in de psychiatrie.

Ben je misschien nog oriënterend op een volgende stap? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, bekijk onze vacatures voor basisartsen of ANIOS. Om je te oriënteren kunnen wij meeloopdagen organiseren bij onze opdrachtgevers. Deze zijn altijd vrijblijvend.

Veel van onze opdrachtgevers zijn zeer geïnteresseerd om kennis te maken met basisartsen die werkzaam willen zijn in het werkveld van de sociale geneeskunde of de psychiatrie. Er is een tekort aan bedrijfsartsen en dit tekort zal groter worden de komende jaren. Dit heeft te maken met de hoge leeftijd van de beroepsgroep, maar ook met de lage instroom in de opleiding de afgelopen jaren.

Om het toekomstig tekort op te vangen, hebben wij van onze opdrachtgevers een veelvoud aan vacatures voor basisartsen en zouden wij graag in contact komen met basisartsen die interesse hebben in een toekomstige specialisatie als bedrijfsarts of verzekeringsarts. Al onze opdrachtgevers zijn erkend opleider. Uitgebreide informatie over het werkveld en de opleiding tot bedrijfsarts tref je aan op deze website.

Wij kennen de markt, de werkwijze van de verschillende dienstverleners waardoor wij jou goed en adequaat kunnen adviseren bij een stap in jouw loopbaan. Dit is altijd vrijblijvend, jij staat immers zelf aan het roer bij jouw carrièrekeuze.

Onze opdrachtgevers zijn o.a. arbodiensten, medisch adviesbureaus, verzekeraars, (grotere) profit & non profit instellingen en GGZ-instellingen.

Waarom kiest een basisarts voor de bedrijfsgeneeskunde?

Uit onderzoek (Bron: NVAB) is gebleken dat een basisarts de volgende redenen formuleert:

 • de balans tussen werk en privé, regelmatige werktijden. “Je werkt om te leven”.
 • goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • minder hectiek en een lagere werkdruk dan in de curatieve geneeskunde gebruikelijk is
 • in je werk wordt je geconfronteerd met een breed domein aan medische en psychische problematiek
 • je hebt relatief veel tijd voor de cliënt tijdens het spreekuur
 • je kunt ze echt iets voor de cliënt kunnen betekenen met adviezen over arbeid en gezondheid
 • je kunt iets betekenen voor de maatschappij
 • snelle instroom in de opleiding tot specialist
 • afwisseling, uitdaging en flexibiliteit in de werkzaamheden
 • het teamgevoel en het ontbreken van een duidelijke hiërarchie
 • prettige werksfeer en contact met leuke collega’s

Hoe werken wij bij Co2Work?

Wij brengen professionals en onze opdrachtgevers bij elkaar. Ieder met zijn eigen visie en wensen. Wij kennen de markt en gaan voor een duurzame match. Onze werkwijze is transparant, met korte lijnen, doeltreffend en zorgvuldig. Onze dienstverlening is gebaseerd op de principes; persoonlijk, integer en betrokken. Jouw gegevens zijn bij ons, altijd, in vertrouwde handen. Hebben wij geen passende vacature voor jou in ons bestand? Dan zoeken we actief met je mee naar jou ideale werkomgeving!

Wat mag je verwachten als je met ons gaat samenwerken?

Wij hebben een zeer divers aanbod aan vacatures voor basisartsen en gaan voor de ideale match. Om dit te realiseren werken wij volgens het

9 stappenplan:

 1. Sollicitatie of wij benaderen jou
 2. Telefonische intake
 3. Persoonlijk gesprek op ons kantoor
 4. Introductie bij de opdrachtgever
 5. Sollicitatiegesprek(ken) bij jou potentiele werkgever
 6. Optioneel; meelopen bij jou potentiele werkgever
 7. Referentieonderzoek + Big register onderzoek
 8. Opvragen referenties (optioneel)
 9. Match

Na de match zijn wij altijd beschikbaar voor bijvoorbeeld advies over arbeidsvoorwaarden of andere vragen.

Vanzelfsprekend behandelen wij sollicitaties altijd vertrouwelijk en delen wij gegevens alleen met uitdrukkelijke toestemming van jou als kandidaat.

InschrijvenVacatures zoeken

Co2Work


 0318 30 60 02

info@co2work.nl


Neem contact met ons op  Enkele van onze opdrachtgevers

  Over Co2Work

  Werving en selectie

  Co2Work is dé specialist in de werving en selectie van professionals die werkzaam (willen) zijn in het werkveld van verzuim, re-integratie, vitaliteit, duurzame inzetbaarheid, preventie en mobiliteit. Wij onderscheiden ons door onze korte lijnen, persoonlijk contact en een breed netwerk waardoor het ons lukt de juiste match te maken.

   

  Lees meer >>

  De juiste kandidaat voor u

  Het vinden van de juiste kandidaat is een tijdrovend en zeer intensief traject. Het gaat verder dan het plaatsen van een advertentie. Past een kandidaat, naast de juiste kennis en ervaring, ook qua persoonlijkheid bij uw organisatie, de cultuur en de werkwijze? Wij kennen u en de kandidaat. Zo komen wij tot de juiste match.

   

  Lees meer >>

  Tips voor professionals

  Voorbereiding is het halve werk, dus begin goed voorbereid je zoektocht naar een nieuwe baan. Er zijn veel werkgevers én vacatures. Maar welke werkgever en positie past nou echt bij jou? Wij kennen de markt, de werkgevers, hun werkwijze en cultuur. Zo kunnen wij je helpen bij het maken van de juiste match waar jij gelukkig van wordt!

   

  Lees meer >>

  Referenties

  De juiste match is maatwerk

  Een duurzame match

  Om een duurzame match tussen professionals en onze opdrachtgevers te realiseren werken wij met een vast stappenplan, zowel voor de werkgevers als voor de kandidaten. Dankzij een duidelijk stappenplan vinden kandidaten snel de juiste vacature. En komen opdrachtgevers binnen de kortste keren in contact met de juiste professionals.

   

  Talent gezocht

  Als student geneeskunde gaat u binnen enkele jaren uw carriere starten. Daarom kunt u zich als toekomstig arts alvast aanmelden om in aanmerking te komen voor de diverse vacatures op de website.

   

  Meerdere vacatures voor professionals

  Niet alleen de vraag naar bedrijfsartsen stijgt, ook andere professionals zijn hard nodig.

   

  Er zijn op dit moment vacatures beschikbaar voor basisartsen, casemanagers, verzekeringsartsen, psychologen, arboverpleegkundigen en re-integratiedeskundigen. Ook andere professionals kunnen zich uiteraard aanmelden als kandidaat.

   

  Vacatures voor bedrijfsartsen

  Er is een tekort aan specialisten zoals bedrijfsartsen. Op dit moment zijn er diverse vacatures voor bedrijfsartsen beschikbaar. Komt u in aanmerking voor de vacature bedrijfsarts? Volg ons stappenplan om te solliciteren.

   

  Aanmelden als opdrachtgever

  Wilt u als werkgever ook binnen zeven eenvoudige stappen de juiste kandidaat vinden? Ontdek ons stappenplan om uw organisatie aan te melden als opdrachtgever of ontdek meer over ons.

  X

  Inschrijven Nieuwsbrief

  Wilt u op de hoogte gehouden worden? Gebruik dan onderstaand formulier om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

  We houden je gegevens privé en zullen deze niet delen met derden. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.
  X

  Inschrijven Nieuwsbrief

  Wilt u op de hoogte gehouden worden? Gebruik dan onderstaand formulier om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

  We houden je gegevens privé en zullen deze niet delen met derden. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.