Vacatures Arboverpleegkundige

Vacatures voor arboverpleegkundigen

Ben je arboverpleegkundige en heb je (bij voorkeur) ervaring in de (commerciele) arbodienstverlening of bij een interne organisatie en ben je oriënterend op een volgende stap?
Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben diverse vacatures voor arboverpleekundigen.

Veel van onze opdrachtgevers werken met arboverpleegkundigen in de eerste lijn. Van telefonische verzuimbegeleiding tot begeleiding van werknemer en leidinggevende op locatie bij de klanten. Je werkt in taakdelegatie van de bedrijfsarts. De verschillende werkwijzen betekenen vanzelfsprekend ook een diversiteit in gewenste achtergrond/ervaring en competenties van de arboverpleegkundige.

Wij kennen de markt, de werkwijze van de verschillende dienstverleners waardoor wij goed kunnen inschatten welke arboverpleegkundige vacature bij jou past, zodat wij jou adequaat kunnen adviseren bij een stap in jouw loopbaan. Dit is altijd vrijblijvend, jij staat immers zelf aan het roer bij jouw carrièrekeuze.

Onze opdrachtgevers zijn o.a. arbodiensten, medisch adviesbureaus, verzekeraars en (grotere) profit & non profit instellingen. Wij hebben vacatures voor arboverpleegkundigen voor tijdelijke, vaste en freelance posities.

De taken van de arboverpleegkundige zijn oa.:

  • uitvoeren preventief spreekuur;
  • uitvoeren van verzuimspreekuur;
  • uitvoeren van werkplekonderzoek;
  • eerste intake gesprek na ziekmelding;
  • de gehele verzuimbegeleiding;
  • werkgever, werknemer, casemanager adviseren over re-integratiemogelijkheden;
  • opzetten en begeleiden Arbeidsgezondheidskundig Onderzoek (PAGO) en Preventief Medisch Onderzoek (PMO).

Bij al deze taken blijft de bedrijfsarts eindverantwoordelijk.

Bekijk hier de vacatures voor Arboverpleegkundige

Als Arboverpleegkundige voer je zelfstandig sociaal medische werkzaamheden uit onder taakdelegatie van de Bedrijfsarts en ben je binnen het gestelde kader verantwoordelijk voor het eigen zelfstandig handelen in de praktijk. Je werkzaamheden bestaan uit het sociaal / medisch beoordelen van het arbeidsvermogen van werknemers. Dit wordt gerealiseerd middels het onderhouden van contacten met cliënten (persoonlijk tijdens het spreekuur of telefonisch), het verwerken van relevante gegevens, het opstellen van rapportages en het deelnemen aan (team)overleggen. Als arboverpleegkundige ondersteun, adviseer en begeleid je klanten en werknemers tijdens verzuim.

Met de opleiding Arboverpleegkundige bereid je je het beste voor op deze veelzijdige functie. De opleiding Arboverpleegkundige bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen biedt de meest actuele kennis en de laatste inzichten op het gebied van gezondheid en arbeid. De opleiding biedt ook veel aandacht voor het bevorderen van jouw professionele kwaliteiten.

Het is bovendien de enige erkende post-hbo opleiding van Nederland die direct toegang geeft tot het kwaliteitsregister van de V&VN.

Afhankelijk van het aantal jaren ervaring als arboverpleegkundige en de organisatie waarin je je ervaring hebt opgedaan, verdient een arboverpleegkundige ongeveer €3500 tot €5000 bruto/ maand op basis van fulltime.

Hoe kunnen we je helpen?

Inschrijven Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden? Gebruik dan onderstaand formulier om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

We houden je gegevens privé en zullen deze niet delen met derden. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.