Toe aan een stap in jouw loopbaan?

Ben jij een professional op het gebied van arbeid & gezondheid of heb je de ambitie om dit te worden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres voor de volgende stap in jouw loopbaan!

Je kunt natuurlijk gericht solliciteren op één van de openstaande vacatures. Ook is het mogelijk om je, gratis en vrijblijvend bij ons inschrijven zodat wij je bij een toekomstige vacature actief kunnen informeren. Wil je liever eerst informatie? Neem dan contact op met één van onze consultants.

Maatwerk

Op basis van jouw cv, wensen, ambities, praktische aspecten (zoals de regio en het gewenst aantal uren) én een aantal gesprekken, gaat onze consultant aan de slag. Zij kennen de, veelal vaste, opdrachtgevers goed en weten precies hoe zowel de professionele maar ook persoonlijke match te maken. Jou wensen staan in het gehele traject altijd voorop. Vanzelfsprekend is ons contact altijd vrijblijvend en volledig vertrouwelijk.

Onze opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers zijn arbodienstverleners, medisch adviesbureaus, verzekeraars en grotere (zorg) instellingen. Voor hen werven wij professionals in alle vakgebieden van verzuim, re-integratie, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid, preventie en mobiliteit. Iedere organisatie heeft zijn eigen werkwijze, visie en cultuur. Graag vertellen wij jou hier meer over!

Wat mag je verwachten?

Ons vak is om professionals en onze opdrachtgevers bij elkaar te brengen voor een duurzame match. De werkwijze is transparant, doeltreffend en zorgvuldig. De consultant weet wat jij wilt/kunt en kent de opdrachtgevers. Naast verschillende gesprekken adviseren wij altijd, voordat je “ja” zegt tegen een nieuwe baan, altijd een dag(deel) mee te lopen. Zo weet je precies waar je instapt. Tijdens het gehele proces staan wij je bij en kun je alles met ons bespreken. Ook na de bemiddeling naar jouw nieuwe baan blijven wij beschikbaar voor vragen of overleg.

Waarom kies je voor bemiddeling door Co2Work?

 • Gratis inschrijving
 • Uitgebreid netwerk van organisaties die via Co2Work vacatures vervullen
 • Trefzekere en veilige bemiddeling
 • Vertrouwelijk; wij delen gegevens alleen na uitdrukkelijke toestemming
InschrijvenVacatures zoeken

Co2Work


 0318 30 60 02

info@co2work.nl


Neem contact met ons op  Enkele van onze opdrachtgevers

  Over Co2Work

  Werving en selectie

  Co2Work is dé specialist in de werving en selectie van professionals die werkzaam (willen) zijn in het werkveld van verzuim, re-integratie, vitaliteit, duurzame inzetbaarheid, preventie en mobiliteit. Wij onderscheiden ons door onze korte lijnen, persoonlijk contact en een breed netwerk waardoor het ons lukt de juiste match te maken.

   

  Lees meer >>

  De juiste kandidaat voor u

  Het vinden van de juiste kandidaat is een tijdrovend en zeer intensief traject. Het gaat verder dan het plaatsen van een advertentie. Past een kandidaat, naast de juiste kennis en ervaring, ook qua persoonlijkheid bij uw organisatie, de cultuur en de werkwijze? Wij kennen u en de kandidaat. Zo komen wij tot de juiste match.

   

  Lees meer >>

  Tips voor professionals

  Voorbereiding is het halve werk, dus begin goed voorbereid je zoektocht naar een nieuwe baan. Er zijn veel werkgevers én vacatures. Maar welke werkgever en positie past nou echt bij jou? Wij kennen de markt, de werkgevers, hun werkwijze en cultuur. Zo kunnen wij je helpen bij het maken van de juiste match waar jij gelukkig van wordt!

   

  Lees meer >>

  Referenties

  De juiste match is maatwerk

  Een duurzame match

  Om een duurzame match tussen professionals en onze opdrachtgevers te realiseren werken wij met een vast stappenplan, zowel voor de werkgevers als voor de kandidaten. Dankzij een duidelijk stappenplan vinden kandidaten snel de juiste vacature. En komen opdrachtgevers binnen de kortste keren in contact met de juiste professionals.

   

  Talent gezocht

  Als student geneeskunde gaat u binnen enkele jaren uw carriere starten. Daarom kunt u zich als toekomstig arts alvast aanmelden om in aanmerking te komen voor de diverse vacatures op de website.

   

  Meerdere vacatures voor professionals

  Niet alleen de vraag naar bedrijfsartsen stijgt, ook andere professionals zijn hard nodig.

   

  Er zijn op dit moment vacatures beschikbaar voor basisartsen, casemanagers, verzekeringsartsen, psychologen, arboverpleegkundigen en re-integratiedeskundigen. Ook andere professionals kunnen zich uiteraard aanmelden als kandidaat.

   

  Vacatures voor bedrijfsartsen

  Er is een tekort aan specialisten zoals bedrijfsartsen. Op dit moment zijn er diverse vacatures voor bedrijfsartsen beschikbaar. Komt u in aanmerking voor de vacature bedrijfsarts? Volg ons stappenplan om te solliciteren.

   

  Aanmelden als opdrachtgever

  Wilt u als werkgever ook binnen zeven eenvoudige stappen de juiste kandidaat vinden? Ontdek ons stappenplan om uw organisatie aan te melden als opdrachtgever of ontdek meer over ons.

  X

  Inschrijven Nieuwsbrief

  Wilt u op de hoogte gehouden worden? Gebruik dan onderstaand formulier om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

  We houden je gegevens privé en zullen deze niet delen met derden. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.
  X

  Inschrijven Nieuwsbrief

  Wilt u op de hoogte gehouden worden? Gebruik dan onderstaand formulier om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

  We houden je gegevens privé en zullen deze niet delen met derden. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.