Kandidaten

Toe aan een stap in jouw loopbaan?

Ben jij een professional op het gebied van arbeid & gezondheid of heb je de ambitie om dit te worden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres voor de volgende stap in jouw loopbaan!

Je kunt natuurlijk gericht solliciteren op één van de openstaande vacatures. Ook is het mogelijk om je, gratis en vrijblijvend, bij ons in te schrijven zodat wij je bij een toekomstige vacature actief kunnen informeren. Wil je liever eerst informatie? Neem dan contact op met één van onze consultants.

Maatwerk

Op basis van jouw cv, wensen, ambities, praktische aspecten (zoals de regio en het gewenst aantal uren) én een aantal gesprekken, gaat onze consultant aan de slag. Zij kennen de, veelal vaste, opdrachtgevers goed en weten precies hoe zowel de professionele maar ook persoonlijke match te maken. Jou wensen staan in het gehele traject altijd voorop. Vanzelfsprekend is ons contact altijd vrijblijvend en volledig vertrouwelijk.

Onze opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers zijn arbodienstverleners, medisch adviesbureaus, verzekeraars en grotere (zorg) instellingen. Voor hen werven wij professionals in alle vakgebieden van verzuim, re-integratie, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid, preventie en mobiliteit. Iedere organisatie heeft zijn eigen werkwijze, visie en cultuur. Graag vertellen wij jou hier meer over!

Wat mag je verwachten?

Ons vak is om professionals en onze opdrachtgevers bij elkaar te brengen voor een duurzame match. De werkwijze is transparant, doeltreffend en zorgvuldig. De consultant weet wat jij wilt/kunt en kent de opdrachtgevers. Naast verschillende gesprekken adviseren wij altijd, voordat je “ja” zegt tegen een nieuwe baan, een dag(deel) mee te lopen. Zo weet je precies waar je instapt. Tijdens het gehele proces staan wij je bij en kun je alles met ons bespreken. Ook na de bemiddeling naar jouw nieuwe baan blijven wij beschikbaar voor vragen of overleg.

Waarom kies je voor bemiddeling door Co2Work?

  • Gratis inschrijving
  • Dé specialist in de verzuim -en re-integratiebranche
  • Uitgebreid netwerk van organisaties die via Co2Work vacatures vervullen
  • Trefzekere en veilige bemiddeling
  • Vertrouwelijk; wij delen gegevens alleen na uw uitdrukkelijke toestemming
Hoe kunnen we je helpen?

Inschrijven Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden? Gebruik dan onderstaand formulier om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

We houden je gegevens privé en zullen deze niet delen met derden. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.